Putyin minden nőnek boldog nőnapot kíván

külföld
2015 március 06., 09:18
comments 78

A Volga partján, Engels városával szemben van Szaratov. Itt adják ki a Moszt (Híd) című, fiataloknak szóló magazint, mely március 8-ra nőnapi különkiadással kedveskedik olvasóinak. A különkiadás pdf-ben elérhető a neten is, ide kell kattintani.

Az újság címlapja a legcsodálatosabb nőnapi üdvözlőkártya, ami valaha létezett, Putyin van rajta, amint megnyalja egy medve. Íme:

photo_camera Forrás: Moszt - VK.com

A szöveg magyarul:

Boldog március 8-át, lányok!

A MoscowTimes szerint a Moszt magazin főleg Putyin Egyesült Oroszország pártjának fiatal támogatóihoz szól, a képen lévő medve fülében lévő virág valószínűleg azt jelzi, hogy a medve lány, a medve pedig Oroszország egyik szimbóluma. Úgyhogy:

orosz lányok, szeressétek Putyint, nyaljátok arcon! Boldog nőnapot!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.