link Forrás

CSÜTÖRTÖKIG LEGÁLIS AZ EKI ÍRORSZÁGBAN!!444!!!

jog
2015 március 10., 14:52
comments 55

Elképesztő kiskapu keletkezett az ír törvényhozásban, aminek köszönhetően egy rövid időre, pontosan csütörtökig bizonyos eddig illegális drogok átmenetileg legálissá váltak.

A Fellebbviteli Bíróság ugyanis ma reggel semmissé nyilvánította az 1977-es droghasználati törvényt, de csak addig, amíg a ma esti rendkívüli ülésen újra el nem fogadják. Azért vált semmissé, mert a 2011-ig legális mefedron nem volt benne, de az új verzióban már ez is benne lesz.

Tehát jelen pillanatban technikailag az ecstasy, a ketamin és a kristálymet is legális Írországban.

Az ír kormány csak pénteken tudja helyreállítani a rendet: a törvényt át kell verni az alsó- és a felsőházon, és az elnöknek is alá kell írnia. Ez leghamarabb csütörtök éjfélkor történhet meg. (Factmag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.