Több tízezer holland bújócskázna az IKEA-ban, de az áruházlánc kéri: NE

külföld
2015 március 16., 20:34
comments 93

Hollandiában van valami az emberekkel.

Facebook-eseményeken iratkoznak fel az IKEA áruházaiban rendezendő tömeges bújócskákra. Na de nem úgy, mint ahányan mondjuk egy LMP-s flashmobra igazolnak vissza Magyarországon, hanem ELKÉPESZTŐEN SOKAN: Eindhovenben 32 ezer, Amszerdamban 19 ezer, Utrechtben pedig 12 ezer menne játszani a bemutatóbútorok és a húsgolyók közé.

Tavaly nyáron néhány százan játszották ugyanezt belga áruházakban, mostanra azonban Hollandiára is átterjedt a kór.

Az IKEA vezetőin még nem uralkodott el a fogyasztói nyugat agyatlansága, ők hideg svéd logikával megtiltották az áruházi bújócskát.

Az áruházlánc hollandiai szóvivője szerint nekik vásárlóik biztonsága az első, ezt pedig nem tudják garantálni, ha azt sem tudják, hol vannak a vásárlóik.

A bújócska szervezői most új helyeket keresnek. (Bloomberg via TIME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.