Harry az új Gazsi - Afrikában keresi Élete Értelmét az angol herceg

bulvár
2015 március 17., 09:21
comments 31

Otthagyja a katonai pályát az eddig is inkább a nők és a BULIZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS iránt érdeklődő Harry herceg, az angol királynő unokája, Károly trönörökös fia. Akárcsak a magyar profi futballt Afrikára cserélő másik nemesi sarj, Orbán Gáspár, ő is az egyenlítő környékén keresi majd az élet értelmét.

Harry tíz évet szolgált a seregben, kétszer szolgált Afganisztánban is, 30 éves korában viszont, ahogy fogalmazott, válaszúthoz érkezett. Ennek első lépéseként pedig leveszi az egyenruhát, és a nyarat Afrikában tölti, és helyi környezetvédő civil szervezetknél fog dolgozni, miközben

"hosszabb távú munkalehetőségeit tervezi".

A Daily Mail forrásai szerint Harry alaposan megvizsgálta a lelkét, és arra jutott, hogy nem szeretne katonai karriert, bár természetesen nagyon büszke és elégedett az eddigi egyenruhás pályafutásával. Arról nem tudni, hogy őt is isten szólította-e Afrikába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.