A világ legnagyobb lottóvesztesét egyáltalán nem zavarja a saját hülyesége, boldogan játszik tovább

életmód
2015 március 19., 08:16
comments 23

Hung Nguyen a kaliforniai South El Montéban élt, ott vett egy California Lottery Powerball lottószelvényt, amivel egymillió dollárt nyert volna, ha nem veszíti el. De elveszítette.

Miután a pénzért senki nem jelentkezett, a kibocsátó cég közzétette az üzlet biztonsági kamerájának felvételét, amin látszik a szelvényt megvásárló férfi.

Nguyen főnöke látta a videót, és felismerte saját alkalmazottját, szólt is neki, hogy nyert, de a szelvény sajnos elkallódott. A pénzt a kaliforniai iskolák kapják meg.

Nguyen, aki autószerelőként dolgozik és van egy 5 hónapos gyereke, közölte, hogy tovább lottózik, és ezentúl jobban figyel majd arra, hogy el ne kallódjon a szelvény.

Mintha valaha az életben újra nyerne egymillió dollárt

- teszi hozzá a szemét SFGate.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.