Meeting, határidő, edzés, társas élet, rohanás…

hirdetés
2015 március 20., 11:52
comments 41
ad

Az ember életében sokszor előfordul, hogy átlagon felül kell teljesítenie, ilyen esetekben bizony elkél a segítség. Legyen szó egy fontos találkozóról, egy tennivalóktól sűrű hétköznapról, vagy egy nagy horderejű megmérettetésről, egy kis támogatás mindig jól jön. A Berocca egyedülálló, klinikailag igazolt formulája segít, hogy ilyenkor is helyt állj, és megfelelj a mindennapok kihívásainak.

Kinek ajánljuk?

Ha a napod fontos meetingekből, szűkös határidőkből, koraesti edzésekből és gyors étkezésekből áll, a Beroccát neked fejlesztettük ki. Ha hosszú volt az éjszaka, de másnap mégis szeretnéd a legjobb formádat hozni, hívd segítségül a Beroccát! Ha szeretnél mindig eggyel jobban teljesíteni, a Beroccára bátran számíthatsz.

bayer_berocca_pr_0319

Egyedülálló formula

Az állóképesség és a szellemi frissesség egyaránt fontos a teljesítményorientált emberek számára. A különböző szakmai, illetve magánéleti kihívásokban is egy lépéssel a többiek előtt járhat, aki sporttal és kiegyensúlyozott étrenddel egészséges életmódot folytat. Azonban amikor az ember nagy nyomás alatt van, kihívást jelenthet a test által igényelt, megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmazó zöldség és gyümölcs bevitele. Ez az oka annak, hogy számos fogyasztó a Beroccához hasonló mikrotápanyag kiegészítőkhöz fordul.

Mi teszi a Beroccát kivételesen hatékonnyá? A titok a Berocca speciálisan kifejlesztett formulájában rejlik. Kulcsfontosságú összetevői az energia-felszabadító B-vitaminok, a cink, a magnézium és a C-vitamin, melyek egyedi összetétele nemcsak az idegrendszernek segít az információszállításban, de a testnek is segít abban, hogy az elfogyasztott ételt hatékony energiává alakítsa. Mindezek együttes hatása biztosítja azt a szükséges pluszt, ami segít, hogy a legjobb formádat hozd egész nap.

Pörgős nap? Indíts Beroccával!

Az innovatív összetételű Berocca olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek emelik a szellemi teljesítményt és a fizikai állóképességet. A Berocca így gondoskodik róla, hogy használója kreatívabban tudjon gondolkodni és gyorsabban tudjon cselekedni. Mivel hatóanyagai épp olyan teljesítményorientáltak, mint amilyen te is vagy, a Berocca segít, hogy maximális erőbedobással kezelhesd az előtted álló kihívásokat mindennap.

A Berocca pezsgőtabletta vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Bayer Hungária Kft., 1123 Budapest, Alkotás u. 50. L.HU.CC.09.03.2015.0501

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.