Fél éven át itatta spermás kávéval kolléganőjét, de a bíróság szerint ez nem szexuális zaklatás

bűnügy
2015 március 23., 10:25
comments 128

John Robert Lind 14 éven át dolgozott együtt kolléganőjével, Pat Maahsszal a Minnesota állambeli New Brighton barkácsáruházában, a Beisswengersben. Ez az:

photo_camera Forrás: Google Street View

Maahs fél éven át érezte, hogy a kávéjának furcsa íze van, aztán tavaly egy szép augusztusi napon rajtakapta munkatársát, aki az asztalánál állt, és olyan riadt volt a tekintete,

mint "a szarvasé, amikor rávetül az autó fényszórója".

A nő lenézett az asztalára, és a kávéja mellett egy kisebb tócsányi folyadékot látott. Ekkor állt benne össze a kép arról, miért volt olyan furcsa íze a kávéjának az elmúlt fél évben.

"Ekkor raktam össze a dolgot - mondta Maahs. - Ezt éreztem a korábbi alkalmakkor."

A nő szexuális zaklatás miatt feljelentést tett, és a nyomozás során Lind bevallotta, hogy legalább kétszer csempészett spermát munkatársa kávéjába, illetve további négy esetben a nő íróasztalára és egyéb tárgyakra ejakulált.

A szexuális zaklatás vádja azonban egy a minnesotai törvényekben lévő joghézag miatt nem áll meg, így a férfit a bíróság felmentette.

Lind elmondta, hogy tetteivel egyszerűen a nő figyelmét próbálta felhívni magára.

(Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.