Korlátlan adatforgalom=örök élet, ingyen sör?

hirdetés
2015 március 23., 14:52
comments 17
ad

A UPC elsőként a magyar piacon, az adagforgalmat tekintve korlátlan mobilnet szolgáltatást kínál. Igen, egyesek szerint lassú, 1/2/4 Mbps sebességgel kaphatjuk a Freedom csomagokat. De hidd el, 2 Mbps szinte mindenre elég, ha okosan használod.

Gondoljunk csak sörre. Egy örökké, lassan csordogáló sörcsap sokkal csábítóbb, mint egy tűzcsapszerűen spriccelő gejzír, ami fél nap alatt kiürül. Ha az előbbihez igazítjuk a felhasználói szokásainkat, sokkal jobban járunk.

tumblr_lqgpddbU411r0rlp6o1_400

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.