Lerúgta a pályáról a kutyát a Héhalom játékosa

futball
2015 március 23., 08:45
comments 219

A megyei első osztályú Berkenye-Héhalom meccsen futott be az 55. percben a pályára egy kutya, meghúzta a bal szélt, aztán elkezdte körbefutni a pályán lévő játékosokat. A gyors mozgás látványától valószínűleg frusztrálttá vált héhalomi focista aztán olyan mozdulattal állította meg az állatot, amiért simán kiállították volna, ha az ellenféllel teszi ezt. A pályáról lerúgott kutya miatt a bíró csak figyelmeztette a brutális focistát.

A nogradifoci.hu megkérdezte a Héhalom edzőjét, Szilágyi Albertet, aki azt mondta, hogy

"A mérkőzés során több alkalommal szaladtak be kutyák a pályára. Ez a második vagy harmadik eset volt, a kutya ahogy a pályán futott, a játékos belerúgott,

de szerencsére nem történt nagyobb baj, mert alacsony növésű volt".

Itt valószínűleg a kutyára gondolt.

Az edző sajnálja az esetet, szerinte "szerencsétlen kutya nem tehet arról, hogy egy pálya közepén találja magát, nem tudatos lény ilyen értelemben". A játékosa mozdulatáról azt mondta, elítélendő és felesleges volt, az öltözőben elmarasztalták a játékost, aki megbánta a rúgást. (via nso)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.