Tarsoly Csaba nem tűnt el, otthonából működik együtt a hatóságokkal

POLITIKA
2015 március 23., 09:51

Papp Gábor, Tarsoly Csaba Quaestor-vezér jogi képviselője szerint "egy árva szó sem igaz" abból, hogy ügyfele eltűnt volna. A Blikk írta ma, hogy pár napja egy éjjel teherautók jelentek meg Tarsoly budai villájánál, amiket aztán egy szomszéd szerint telepakoltak. Előtte biztonságiak védték Tarsoly házát, azóta nekik is nyomuk veszett.

A szomszédok azóta Tarsollyal sem találkoztak.

Papp viszont állítja, hogy az otthonában tartózkodik, és folyamatosan együtt is működik a hatóságokkal.

Azokkal a hatóságokkal, amelyek a Buda Cash és a Hungária Értékpapír Zrt. vezetőit őrizetbe vették, Tarsolyt viszont nem, bár ellene és cége ellen ugyanúgy nyomozás folyik. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.