A Fidesz továbbra sem adja fel a lehetetlent, és rátolnák a baloldalra a Quaestor-balhét

gazdaság
2015 március 25., 15:17
comments 255

kulugminiszter_szijjarto_peter_2

Csak egy Szíjjártó Péter-képet szeretnék hozzáfűzni a kormánypárt parlamenti frakciója által másodpercekkel ezelőtt szétküldött közleményhez, egyebet kár lenne rajta változtatni:

"A baloldal volt az, aki elárulta és cserbenhagyta a magyar embereket – Reagálás a baloldali nyilatkozatokra

Nem dőlünk be a szocialisták provokációjának, hiszen a baloldal volt az, aki a szocialista brókerbotrányban elárulta és cserbenhagyta a magyar embereket. Ők engedték, hogy zavartalanul működjön az évtizedes pénzügyi korrupció, a csaló brókerek eltüntessék mások pénzét és ezt meg is ússzák. A baloldal emberei parlamenti vizsgálóbizottság előtt vallhatnak arról, miért hoztak olyan törvényeket, ami segítette, hogy zavartalanul működjön a pénzügyi korrupció. Miért nem ellenőrizték ezeket a cégeket? Mit kerestek ezek a brókerek a szocialista kormányok környékén, és mit keres az MSZP, Gyurcsány és Bajnai a brókerek céghálózatában?

A szocialisták azt a miniszterelnököt próbálják most bemocskolni, akinek kormánya elszámoltatja a felelősöket, személyes vagyonukat is bevonja a kártalanításba és rendet tesz a brókerpiacon. Az Országgyűlés már a jövő héten elfogadhatja a Fidesz vagyonzárolásról szóló törvényjavaslatát, amely szerint a vagyonzárolást már a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni lehet, és a brókerbotrányban érintett vállalatok cégcsoportjai, valamint a vállalatok vezetői, felügyelőbizottsági tagjai, könyvvizsgálói személyes vagyonukkal is felelni fognak az okozott károkért."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.