Lázár János a kifárasztás módszerét vetette be az újságírók ellen

POLITIKA
2015 március 26., 13:20
comments 78

lazar

Ma tartja első, mostantól rendszeresre ígért csütörtöki sajtótájékoztatóját az al-miniszterelnök. Itt lehet élőben nézni. Lázár már 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 perce beszél gyakorlatilag megállás nélkül, vagy unalmas ügyekben, vagy érdekesebb ügyekben, mint például Paks és a brókerbotrány, de ügyelve a monoton semmitmondásra. Nagyon remélem, hogy a helyszínen tartózkodó újságírók bírják a sorozást, és marad erejük és agyuk kérdezni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.