Dárdai: Ez a mi három pontunk

sport
2015 március 28., 16:17
comments 50

Megtartotta a meccs előtti sajtótájékoztatóját a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Dárdai Pál szerint szoros és kiegyenlített csata lesz vasárnap görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. Dárdai szerint hosszú héten vannak túl, de a játékosok frissek. Nem tudja, hogy pontosan mire számíthatnak a görögöktől, mert most mutatkozik be az új szövetségi kapitányuk, Sergio Markarián.

"Biztosan jó mentalitású görög csapattal találkozunk majd, amelyik azért jön ide, hogy elvegye a mi három pontunkat, mert ez a miénk."

Dárdai szerint egy pontrúgás is dönthet vasárnap. Dzsudzsák Balázs nincsen száz százalékos állapotban, nem biztos, hogy benne lesz a kezdőcsapatban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.