MTVA: kirúgták, majd tizenkét millióért kérnek tőle tanácsot

media
2015 március 28., 13:55
comments 52

Az MTVA tavaly novemberben mentette fel Riskó Gézát a sportfőszerkesztőségének éléről, helyére Szujó Zoltánt nevezték ki. Riskóval viszont rögtön kötöttek egy tanácsadói szerződést a nyáron induló M4 Sport csatorna kialakítására.

Évi 12 millióért.

Riskó feladata a Népszabadság szerint

 „a sportszakmai szervezetekkel, jelentős intézményekkel történő kapcsolattartás, valamint a kiemelkedő projektek előkészítése és beindítása.”

A Népszabadság érdeklődött a Közmédiánál, hogy igaz-e, hogy a Bajnokok Ligájáért egymillió eurót fizet a csatorna, de erre két hete nem kapnak választ. Viszont az kiderült, hogy az MTI egykori vezérigazgatója, Belénessy Csaba mint külső beszállító tért vissza a Közmédiához. Belénessy cége, a Crossborder Film Kft. tavaly 45,7 milliós szerződést kötött az MTVA-val Az ördög, a Szkalla lányok, a Földindulás, a Molto Pavone és a Droszt című tévéjátékok elkészítésére. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.