Elvették Tarsoly lányaitól a Lexusokat

bűnügy
2015 március 31., 05:07
comments 130

Az ügyészség arra ugyan elég időt adott Tarsoly Csabának, hogy csődbe jutott vállalkozását egy tápiósági munkanélkülire irassa, de a hétvégén végül letartóztatott Quaestor-vezér gyerekei már érezhetik a vagyonzár hatását:

lányai korábban egy-egy Lexust használhattak, de vasárnap már egy bérelt Fordban látták őket távozni a budai villából.

Maga a villa mára kihalt, a szomszédok szerint a Tarsoly házaspár őrizetbe vétele óta nem lakják az ingatlant, a gyerekek is elköltöztek. Magát a villát amúgy már nehezebb lesz zár alá venni, mert az nem Tarsolyék, hanem egy lichtensteini bejegyzésű cég nevén van. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.