Igazgatósága mind a tíz napján bejárt a Quaestorba Orgován Béla

bűnügy
2015 március 31., 05:34
comments 44

Bár Orgován Béla csak tíz napig volt a Quaestor igazgatója, abban a tíz napban minden nap bejárt Tápióságról a cég Váci úti irodájába dolgozni. Orgovánt március 9-én nevezték ki a Quaestor igazgatójává, aznap, amikor a cégcsoport bejelentette, hogy csődvédelmet kér. Később kiderült, hogy akkor még nem kezdeményezték maguk ellen a csődöt, így Orgován is hiába várta az irodában a csődgondnok érkezését, pedig elvileg ez lett volna a feladata.

Épp ezért tíznapos igazgatósága alatt semmilyen papírt nem írt alá, semmiben sem intézkedett. Tarsoly Csabával, a cégcsoport vezetőjével viszont napi kapcsolatban állt.

Orgován azt állítja, hogy kinevezése előtt egy általa jól ismert kapcsolattartó kereste meg.

Orgován azt állítja, hogy a nagy médiafelhajtás miatt azonnal le akart mondani vezérigazgatói tisztségéről - korábban Tarsoly Csaba azt mondta, hogy saját döntése volt a cég visszavétele. (Via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.