Végre használhatja becsületes nevét a kanadai kosaras, Guy Fuck

cukiság
2015 március 31., 13:14
comments 70

Nem friss a hír de érthetetlen okokból elsiklottunk felette, úgyhogy pótolom a mulasztás: Guilherme Crabogiale Fuck a Medicine Hat College egyetem Rattlers nevű csapatában kosarazik a kanadai Albertában, de az iskola vezetése két évig nem engedte neki, hogy eredeti nevén szerepeljen a csapatösszeállításban vagy a sajtóban, úgyhogy szegény kénytelen volt a középső nevét, a Crabogiale -t használni.

photo_camera Fuck (jobbra) Az év sportolója díj átadásán

Fucknak mostanra elege lett: követelte, hogy Carbagiale helyett Fuckként szerepelhessen, és mit ad isten, az iskola beadta a derekát: Guilherme Fuck mostantól hivatalosan is Guilherme Fuck, sőt mivel a Guilherme angolul kimondhatatlan, ezért Guynak becézik, így hát Guy Fuck. Fuck egyébként Brazíliában született, és kifejezetten büszke a nevére, sőt azt mondja, eszébe sem jut nevet változtatni: "Gyerekeket akarok, el akarom terjeszteni a Fuck nevet".

A Rattlers játékoslistáján egyébként Fuck még mindig Crabogiale néven fut.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.