Már kilenc halálos áldozatnál tart a német-osztrák-svájci okrán

időjárás
2015 április 01., 04:37
comments 22

Kilenc halálos áldozata van a Németországon, Ausztrián és Svájcon végigsöprő Niklas orkánnak. A vihar szerdára virradóra ugyan csillapodott, de lesznek fennakadások a vonatközlekedésben.

photo_camera AFP PHOTO / DPA / OLIVER BERG

Az utóbbi évek egyik legerősebb viharában néhol óránkénti 192 kilométeres sebességet is elérő széllökések is voltak, amelyeket fákat csavartak ki, autókat, házakat és villamos vezetékeket rongáltak meg.

Németországban heten haltak meg, közülük hárman közlekedési balesetben vesztették életüket. Svájcban és Ausztriában egy-egy áldozatot szedett az orkán.

A vihar jelentős káoszt okozott a közúti, vízi és légi közlekedésben is.

(MTI.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.