Férje akarta furgonba tuszkolva megerőszakolni a Szerencs utcában megtámadott nőt

bűnügy
2015 április 02., 03:31
comments 43

Kedden írtunk arról, hogy a Szerencs utca újpesti részén egy férfi elkapott egy arra járó nőt, majd a furgonjába tuszkolva meg akarta erőszakolni. A nő ruháit már félig letépte, mikor az paprikasprayvel fújta le a támadót, így el tudott menekülni.

Most a Blikk azt írja, hogy a támadó a nő férje volt.

K. Tímea, a megtámadott nő azt mondta a Blikknek, hogy támadója egy kollégája volt, aki az utóbbi két évben zaklatta a munkahelyén, ezért szabályosan rettegett tőle. Az újság annak is utánajárt, hogy a támadót 2013-ban és 2014-ben pszichiátrián is kezelték.

K. Tímea szerint annyira félt az őt zaklató kollégától, hogy mikor az megkérte a kezét, nem is mert nemet mondani.

A támadás körülményeiről a nő azt mondta, hogy férje lesben állt a lakásánál, és mikor kilépett az ajtón, megragadta, lefújta paprikasprayvel, és betuszkolta a ház előtt várakozó furgonba. Közben azonban leesett a nő cipője, a férj pedig utánanyúlt. Ekkor tudta megszerezni a nő a paprikaspayt, amivel arcon fújta a támadót és elmenekült.

A Blikk szerint a rendőrök bilincset, láncot, ragasztószalagot, hamis rendőrigazolványt és rendszámokat találtak a témadó furgonjában, így feltételezhető, hogy az el akarta rabolni a feleségét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.