Óriástavasz tart Magyarország felé

időjárás
2015 április 09., 06:27
comments 48

Évente csak párszor látható, ritka természeti tünemény, úgynevezett tavasz fog a hétvégére megérkezni hozzánk. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján elérhető előrejelzés szerint a következő pár nap időjárását a kellemes királyság érzete fogja belengni, mivel pénteken 18, szombat-vasárnap pedig 20 Celsius-fok is várható lesz majd napközben. E mellé csomó napsütés, kevés szél, minimál csapadék várható. Az éjszakák azért még hűvösek maradnak, 2-3 fokos maximum-hőmérséklettel, szóval esténként azért nem szabad túlzásba vinni a tavaszkodást.

Jövő hét elején, kedd táján aztán várható majd némi visszaesés, de egyelőre ne is foglalkozzunk ezzel, túl szép hétvége van ehhez most előttünk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.