Elfogták a beteget fejbe rúgó és ütlegeló beteghordókat

bűnügy
2015 április 10., 12:34
comments 47

Tegnapi hír, hogy egy beteghordó Budapesten egy kórház folyosóján megütött és fejbe rúgott egy ágyon fekvő férfit. Az áldozat azt mondta, a kórházi biztonsági őrök is ütötték, majd egyszerűen kidobták. Egyébként az utcán lett rosszul, és emiatt vitték kórházba, de állítólag agresszív volt, ő viszont azt mondta, erre nem emlékszik.

Az ügyben a ferencvárosi nyomozók órákon belül azonosítottak két kórházi alkalmazottat, akiket ismert lakcímeiken ellenőriztek, majd egyiküket, a 45 éves H. Józsefet csütörtök este 23 órakor a VIII. kerületi tartózkodási helyén elfogták – írja a police.hu.

Társa, Cs. Csaba nem volt a lakcímén, ezért ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki, de amikor megtudta, hogy a rendőrség keresi, ma hajnalban önként jelentkezett a kapitányságon.

Gyanúsítottként hallgatták ki őket, ellenük közfeladatot ellátó személy eljárásában elkövetett bántalmazás megalapozott gyanúja miatt nyomoz a BRFK Bűnügyi Főosztálya.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.