"Mindenki bekaphatja!" - üzeni a milliárdos mindenkinek, aki szereti

Tbg
életmód
2015 április 16., 17:50
comments 90

Ismerjék meg Tony Toutounit, az amerikai milliárdost, akinél pofátlanabb embert valószínűleg nehéz volna találni.

Nem ő persze az első, aki a közösségi média előnyeit kihasználva, saját gazdagságából csinál tartalmat, de az biztos, hogy ennyire gusztustalanul még előképe, a pókermilliárdos Dan Blizerian sem vereti a fogához a zöldhasút.

A fickónak 630 ezer követője van, a képei és videói pedig nagyjából arról szólnak, hogy:

Jé, nekem sok pénzem van, szóval baszd meg!

I only sleep like a baby when she's with me #truelove #loyal #bae #relationshipgoals

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

A dollármilliomos pénzzel alszik, nőket vetkőztet le követői kedvéért, hogy aztán jól elküldje őket a francba. Kifejezetten trollkodik tehát, de nem lehet nem odafigyelni. Tessék:

Itt például azt írja, mindig is fontosnak tartotta, hogy valamit visszaaadjon az őt gazdaggá tevő társadalomnak, vagyis: Baszd meg!

A nők számára akár sértő kontentről (minden képen bemutat a lányoknak), azt írta, miután híre ment Instagramjának, az az ő védjegye: fiatalként egy autókereskedésben dolgozott, aztán egy nap beintett főnökének, és soha nem ment vissza.

"Ezt az ujjat azóta hétmillió dollárra biztosítottam"

Az is furcsa, hogy miköben az Instagram letiltja a menstruáló nők önmagáról készüölt képeit, Toutouni simán megengedheti magának, hogy a nőket megalázó helyzetben mutassa. (Ez például egy elég érdekes twerkelés).

Tag someone who enjoys blowing money ! #HappyValentinesDay #BlowThis

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Az amerikai kommentelők is erősen megosztottak abban a kérdésben, mennyire kúl ez az ember: egyik felük az Amerikai Álom megvalósítóját látja benne, mások pedig úgy találják, egy kisstílű, pénzmosó gengszterről van szó. (DailyDot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.