Nagy átverésre készült a szombathelyi csecsemőrabló

bűnügy
2015 április 17., 19:24
comments 83

Hónapokig tervezte a csecsemőrablást Cz.-né O. K., aki tavaly júlis 9-én elrabolt egy újszülöttet a szombathelyi kórházból. A nő már május-júniusban azt terjesztette, hogy terhes. A célja az volt, hogy elhitesse Ausztriában dolgozó, jó jövedelmű élettársával, hogy a gyerek tőle van, aztán szakítson a férfival, hogy nagy összegű tartásdíjat követeljen tőle.

Két társával több Vas megyei kórházban is terepszemlét tartottak, közben gyermekholmikat is vásároltak. A harmadrendű vádlott a másodrendű vádlott által hamisított ápolói munkaszerződéssel aztán alaposabb terepszemlét is tarthatott a kiszemelt kórház szülészeti osztályán, ahonnan aztán 2014. július 9-én loptak el egy egynapos újszülöttet.

A rendőrök még aznap megtalálták a csecsemőt.

A három vádlott tárgyalását csütörtökön a bíróság bizonyítési kiegészítéssel elnapolta, illetve elrendelte a harmadrendű vádlott elmeszakértői vizsgálatát. (Via Vaol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.