13, 42, 67, 68, 69

lottómilliomos
2015 április 18., 17:53
comments 37

Na, a címben szereplő számok nem az ötös lottó heti nyerőszámai, ugyanis azok ezek: 25, 56, 57, 81, 86. A Szerencsejáték Zrt. számait senki nem találta el, úgyhogy a jövő héten 4,1 milliárd lesz a főnyeremény. Ha viszont valaki az én számaimat eltalálta, az küldjön bizonyítékot a megirom(kukac)444(pont)hu-ra, és küldök neki egy zacskó ropit. UPDATE: Jaigen, a dzsóker: 882732. Mindig elfelejtem, hogy ez is fontos, mert nem nagyon lottózom. Talán majd a jövő héten a 4,1 milliárdért. Az már több, mint amilyen értékben a külügy üzletelt a Kvesztorral.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.