A hosszú, vad szexet szereti Ördög Nóra, kiderült, kivel kavar Berki Krisztán

bulvár
2015 április 21., 06:54
comments 220

Tele van az ország szerelemmel!

Hétfőn egy kérdés tartotta igazán lázban a nemzetet:

Ki ez a rejtélyes szőke lány Berki Krisztián Instagramján?

A photo posted by a berki (@berkikrisztian) on

De akkor mégis ki ez Berki 'élére vasalt heréjű' Krisztiánnal?

Hát Cserpes Laura énekes/sajtműhely-örökös!

„Mint Cserpes Laura hivatalos képviselője, annyit megerősíthetek, hogy valóban ő szerepel Berki Krisztián fényképén, de ezen kívül mást nem. Laura egyáltalán nem szeretne nyilatkozni ebben a témában, annyira friss még ez a kapcsolat, hogy ebben a stádiumban bármit mondani borzasztóan korai lenne” - mondta a Borsnak Kálnási Anikó, aki ezek szerint Cserpes Laura hivatalos képviselője.

A 444 szerkesztősége sok boldogságot kíván a párnak!

Reméljük, legalább annyira boldogok lesznek majd együtt, mint amennyire Ördög 'Nóri' Nóra és Nánási 'Pali' Pál.

Ők Kasza 'Tibi' Tibi műsorában, a Kasza! című tolksóban vendégeskedtek, és Tibi pikáns kérdéseire válaszolva kiderült, hogy

a pár bizony a hosszú, vad szexet szereti.

A rövid és rideg együttlétek kedvelői még most hagyják abba az olvasást, mert Nóri és Pali bizony nagyon jól elvannak a hosszú és vad szexekkel. Tibi műsorában kiderült az is, hogy

Nóri - ahogy mondani szokás - igazi vadmacska az ágyban.

„Próbáltam egy kicsit összeugrasztani őket, de esélyem se volt rá. Látszott, hogy egymásnak vannak kitalálva. Az egész interjú alatt végig szorították egymás kezét”

- rántotta le a leplet a mélyinterjú műhelytitkairól Tibi a Blikknek.

Ez az Nóri, ez az Pali, csak így tovább!

De sajnos nem mindenki ennyire elégedett az élettel. Ne feledkezzünk meg azokról a sztárokról sem, akik csak járnak-kelnek csillogással teli világukban, de úgy érzik

valami hiányzik.

Így érezte ByeAlex is, aki most azon gondolkodik, hogy kilép a felszínes kibervilágból, és (kapaszkodni!)

törli magát a Facebookról.

Tarts ki, Alex!

De nem kell megijednie a rajongóknak, kedvencük ugyanis semmiképp sem távozna teljesen az internetről, csak kevésbé felszínes fórumot választana.

„Öt éve még menő volt a Facebookhoz csatlakozni, de mára sajnos felszínessé vált az egész. Én inkább az Instagramot preferálom, ahol az én korosztályom sokkal aktívabb. Szerintem néhány év és végleg törlöm is magam a Facebookról”

- mondta az énekes a Borsnak.

Így Mark Zuckerberg is megnyugodhat, hiszen az Instagram is a Facebooké, szóval semmiképp sem veszítik szem elől a 2013-as Eurovíziós Dalverseny 10. helyezettjét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.