VV Aurélió válaszolt Bayer Zsolt beefjére, szétalázta a kiégett publicistát

Média
2015 április 21., 17:49
comments 333

Bayer Zsolt a ma megjelent Hír24-es interjújában amellett, hogy elmesélte, havi egymillió forintot keres, unja a munkáját, és utál mindent, valamiért belekötött egy valóságshow-szereplőbe is, VV Aurélióba. A jobboldali publicista konkrétan fasznak nevezte Auréliót, és a híres faszhelikopterezést rossz színben tüntette fel (pedig valójában azt is Orbánék rendelték).

aurelio-fasz-helikopter-vv6-still

Szerencsére ezt a béna beefet Aurélió sem hagyta szó nélkül, álljon itt a tökéletes reakciója:

"A farkam nagyon megtisztelve érzi magát, hogy ez a Bayer Zsolt a szájára vette. Igazából azt sem tudom, hogy ki ez, de az biztos, hogy fele annyira sem híres, mint én. Nagyon örülök, hogy ennyire el van foglalva a faszommal, végre a férfiak is foglalkoznak vele. És hogy hova jutott ez a világ? Lehetne arról is beszélni, hogy ötven éve nem lehetett volna felvállaltan meleg egy politikus vagy egy színész. Ki gondolta volna ötven éve, hogy egy nő-férfi Conchita Wurst nyeri az Eurovíziót? Meg hogy a németek [hetet] rúgnak a braziloknak az elődöntőben? Ez a Bayer vakarja ki a csipát a szeméből, mert ez a 21. század, haladunk a korral. Ezt vagy elfogadja, vagy költözzön vissza az őskorba."

(Hír24 / Cink)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.