Halálra szúrták egy kaposvári trafik eladóját

bűnügy
2015 április 22., 19:16
comments 316

A Kapos Most úgy tudja: a 21 éves eladót nyakon, mellkason és csípőn szúrták, és a rendőrség – ami nagy erőkkel vonult ki a Fő utca-Anna utca kereszteződése melletti dohánybolthoz – forró nyomon van. A Kapos Pont pedig azt írja, hogy zárás után, nem sokkal este hat után történt az eset, és a rendőrök állítólag egy vérző kezű férfi nyomába eredtek. Mindkét lap szerint meghalt az eladó. A police.hu azt írja: „a nyomozók azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést, tanúkutatást az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.