Nem árulják el, mi kerül 5 milliárdnál is többe a Sztálingrád tér felújításán

gazdaság
2015 április 22., 11:07
comments 108

5 323 809 524 forintért újítják fel éppen a Moszkva teret, viszont semmilyen illetékes nem hajlandó elárulni, hogy mi kerül a jelenleg romhalmazként működő csomópont restaurálásán ennyibe.

Egy Pécsi Kálmán nevű budapesti ügyvéd előbb az önkormányzatnál érdeklődött, ahonnét a BKK-hoz irányítottak. Ott viszont csak egy olyan felsorolást kapott a felújításhoz szükségletek munkálatokról, amelyekhez nem rendeltek pontos árakat. Csak 6 "szakaszt" különítettek el, amelyeknek meg is adták a költségeit, viszont ez az elszámolás teljesen pontatlannak és értelmetlennek tűnik. Viszont szerepel benne a "villamosperontető-kialakítás" szakkifejezés.

Pécsi hétfőn feljelentést tett Tarlós István főpolgármester és Vitézy Dávid volt BKK-vezér ellen, nagy értékre elkövetett sikkasztás gyanúja miatt.

(Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.