Simicska, Csányi és Demján már menekülne a fedezőméntől

ÁLLAT
2015 április 25., 09:42
comments 119

A csődcsődör visszavonulása után fedeztetésre építő vállalkozást gründolt Mikóczy Zoltán, Dózi gazdája.

A vállalkozásban 50 százalékos tulajdonrészt megtartott magának, míg 10-10 százalékkal beszállt

  • Csányi Sándor OTP-je,
  • Demján Sándor Euroinvest-je,
  • a Simicska-Nyerges féle Közgép,
  • a MOL
  • és a CIG Pannónia.

A minap cukros áfacsalás gyanújával őrizetbe vett vállalkozó azonban kellemetlenné vált a prominens társaságnak. Szeretnének kihátrálni a fedeztetésből, de nagyon. A HVG-nek a cégek közös nyilatkozatot küldtek, eszerint

"az öt, egyenként 10 százalékos tulajdonrészt képviselő tulajdonostárs már korábban is azt tapasztalta, hogy az Overdose ügyben vállalt legfontosabb célkitűzések ellehetetlenülnek. Megoldási javaslatainkkal kapcsolatban az Overdose többségi tulajdonosától fogadókészséget nem tapasztaltunk, ezért jogi lépéseket tervezünk tenni az ügy megoldása érdekében."

Mi lesz így Dózi tervezett németországi és angliai szexkalandjaival? Simicskának és a gecinek a kapcsolata ezek szerint mélyebben gyökerezik, mint eddig sejtettük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.