Őrület, Jay-Z kiköpött mása bukkant fel egy New York-i fényképen 1939-ből

ZENE
2015 április 26., 20:51
comments 108

Óriási karriert fut be az a kép, amit a New York Public Libary osztott meg vasárnap. A fotón látható férfi ugyanis kiköpött mása a kétezres évek egyik legnagyobb hiphop-sztárjának. Lehet, hogy ez nem tűnik túl nagy dolognak, mert hát nincs itt nagyon más sztori, mint hogy egy ember hasonlít egy másik emberre, de mégis ez pont olyan történet, amit imád az internet.

jayz

Egyelőre nem tudni, ki a képen szereplő férfi. Az viszont biztos, hogy a fényképet az utcafotózással foglalkozó Sid Grossman készítette Harlemben. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.