Betörtek hozzá, és megverték, ezért hívta a rendőröket, akik erre őt vitték be, mert egy rakás drog volt a házban

bűnügy
2015 április 28., 08:21
comments 100

A rendőrök vasárnap, az éjszakai órákban megjelentek egy monori háznál, mivel lakásbetörésről jött állampolgári bejelentés (valószínűleg a sértett hívta őket, bár erről a police.hu nem írt). A helyszínen L. Péter, az ingatlan 39 éves bérlője volt, aki a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy három (ismeretlen) ember próbált meg bejutni a családi házba, és bántalmazták is, majd elmenekültek.

A rendőrök viszont az ingatlanban 58 tő kábítószergyanús növényt és több mint 800 g növényi törmeléket találtak. A szakértő szerint a lefoglalt növények és a törmelék kábítószernek minősülnek.

photo_camera Fotók: police.hu

L. Pétert elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki, előzetesbe kerül. Nem tudom, hogy ő hívta ki a rendőröket, de ha igen, akkor nem ez volt élete legfaszább ötlete. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.