Jó hír: Orbán Viktor szerint mégiscsak forradalom volt

POLITIKA
2015 május 02., 16:57
comments 430

Olyan fura, indokolatlan hazugság volt 2013-ban, amikor Orbán Viktor miniszterelnök arról beszélt, hogy

“a kétharmados győzelmet sem interpretáltuk forradalomként”.

Pedig ugye 2010-ben kifejezetten, hogy forradalomról beszélt. Így:

Szóval sosem értettem, hogy ezt miért éri meg vetíteni, különösen mert a fülkeforradalom annyira emblematikus kifejezése lett a 2010-es győzelemnek. Mindegy, itt vége is lehetett volna a sztorinak, nem volt forradalom, sosem mondtuk, hogy volt, ennyi.

De nem lett.

Az Echo tévén tegnap este Bayer Zsolt vendége volt a miniszterelnök, Haszán kolléga írt is belőle összefoglalót. Itt meg lehet nézni a teljes adást, én most csak egy pillanatot szeretnék kiemelni:

Egymás mellett így:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.