Elképesztő, hihetetlen időjárás lesz a héten

időjárás
2015 május 03., 15:47
comments 60

Régen ilyen nem volt.

Totális káosz: hol ősz lesz, hol nyár.

Botrányosan változékony lesz az idő.

Az egyik nap,

például kedden kánikula (30 FOK CELSIUS)

várható,

a másik nap meg 9 fok, szomorú eső.

:((((((((((

Ki parancsolj megálljt az időjárásnak? Ha a Quaestor-károsultak ki lehet menteni, akkor az időjárás ellen miért nem tesz valamit a kormány?
szellkalman_clk

A legelesettebbeket aligha vigasztalja, hogy hétfőn napközben hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csak északkeleten elszórtan várható kisebb eső. Az meg csak hab a tortán, hogy délutántól helyenként kialakulhatnak záporok. A leghidegebb órákban 9-15 fok lehet. A nappali hőmérséklet általában 19-26 fok között valószínű, de északkeleten 1-2 fokkal hűvösebb is lehet.

A szociális transzferek megrövidítésének kárvallottjai hogyan is örülhetnének kedden a Dunántúlon várható napos időnek? A fátyol- és gomolyfelhőknek, a nyugat felől lassan csökkenő a felhőzetnek? Hiába, ha csak a Dunától keletre elszórtan, délután már csak északkeleten és csupán helyenként valószínű kisebb eső, zápor, a legalacsonyabb hőmérséklet 10-16, a legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 25-30, északkeleten 20-24 fok között alakul.

Ugyan, hogyan is hihetné el a Fideszből kiábrándultak egyre szélesedő tábora, hogy szerdán északkeleten és északnyugaton délután csak elszórtan valószínű zápor, zivatar, másutt többnyire napos, száraz idő ígérkezik? A szél többfelé megerősödik, zivatar idején viharossá is fokozódhat. A minimumhőmérséklet 12-18 fok között, a maximumhőmérséklet északnyugaton 23, délkeleten 28 fok körül alakul.

A közmunkások csüggedt serege csütörtökön sok napsütésre számíthat. De ők kiknek számítanak? Néhol fordulhat elő záporeső. A leghidegebb órákban 10-16 fok lehet. Nappal 21-24 fokig melegszik a levegő.

Pénteken is csak azért lesz csapadékmentes, napos idő, hogy az elszegényedő alsóközéposztály, a bérből és fizetésből élők tömegei nagyobbat csalódjanak, amikor kiderül, hogy a minimumhőmérséklet 6-11 fok között valószínű. A nappali maximumok 22-25 fok között alakulnak.

Szombaton is sok lesz a napsütés. Lázár Jánoséknál. A leszakadóknak marad a helyenként lehet zápor, akár zivatar is. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-13, a legmagasabb 23-26 fok között alakul.

Vasárnap, a kötelező zárvatartás miatt állásukat vesztett kiskereskedelmi dolgozók feje fölött megnövekszik a felhőzet és több helyen várható zápor, zivatar. Emellett a szél is megerősödik, zivatar idején viharossá fokozódhat. A minimumhőmérséklet 9-14, a maximumhőmérséklet 17-23 fok között valószínű.

Rettenetes hetünk lesz. Mikor lesz már ennek VÉGE?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.