18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A zsákutca, ahol éjjel-nappal megy a szaxizás

Budapest
2015 május 12., 17:07

Négy éve napra nap, éjre éj hozzák az Üllői úton strihelő kurvák az autós kuncsaftokat a Fehér Holló utcába egy szopásra. Ugyanis ez egy nagyon kellemes és csendes környék, ráadásul zsákutca. Nincs forgalom.

feherhollo

Az utca lakói viszont egyáltalán nem örülnek, hogy akár fényes nappal is folyamatosan megy a nyílt színi cidáztatás.  Szerintük akkor kezdődött az egész, mikor pár éve a nyolcadik kerületből elüldözték a prostituáltakat, ők pedig áttették székhelyüket az Üllői útra. A gyalogos kuncsaftokat kapualjakba viszik, az autósokat viszont a környéki zsákutcákba irányítják.

A visszajáró autókat már jól ismerik a helyiek. Törzsvendég egy halom taxis, a piros astrás, a diplomata rendszámos, a fekete Merci, amivel általában két férfi és egy kurva érkezik. Mikor az egyik végez, akkor váltja a másik.

A Fehér Holló utca lakói nem csak a live pornón vannak kiakadva, hanem a mocskon, ami utána marad.

„Popsitörlő, zsepi, tű, óvszer, kupac bugyi, melltartó, mindent eldobnak. De gyakran ott mekiznek mielőtt nekilátnak, és persze annak a szemetét is kihajítják az utcára”

szemet1

- meséli az egyik lakó, aki már egy éve próbálja kuplerájjá alakult utcájában normalizálni a helyzetet. Ő már odáig jutott, hogy lement az utcára, odaállt az autó mellé, végignézte az akciót, majd próbált beszélni a lánnyal, hogy ne dobálják el a szemetet. De vannak radikálisabb harcosok is az utcában, ők kutyaszarral küzdenek a jelenség ellen. Miközben bent megy a szaxizás, ők összekenik ürülékkel a szélvédőt. Az örömlányok és a kuncsaftok nem zavartatják magukat. A problémázó lakóknak nevetve felajánlják, hogy beszállhatnak ők is.

feherhollo2

Ahol kurvázás van, ott a balhé is gyakori. Előfordul, hogy a valamivel elégedetlen ügyfél kidobja az autóból, és otthagyja a kurvát. Olyan eset is volt, hogy biciklivel érkező hozzátartozó zavarta meg a szopatást. Kiparancsolta a párját a kocsiból, aki a földre vetette magát és ordítva követelte, hogy hagyják békében dolgozni.

Az egyik lakos a Ferencvárosi Önkormányzatnak már kétszer is írt levelet. Nem válaszoltak. A közterület felügyeletre rendszeresen tett bejelentést, de onnan a rendőrséghez irányították. A rendőrségen azt sem értették, hogy mivel van a probléma. Nem jöttek ki a hívásra. Aztán egyszer komolyan vettek egy bejelentést. Kimentek, körbenéztek, majd megállítottak egy helyi kutyást, mert nem volt az eben szájkosár. A háttérben meg tovább pörgött a szexbiznisz. A lakók kihívták a területi képviselőjüket, Sajó Ákost is, aki megtekintette a zsákutcát, majd érdemben nem tett semmit. Most Baranyi Krisztina (Együtt) képviselőt uszították rá az ügyre, aki azt próbálja kiharcolni az önkormányzatnál, hogy telepítsenek kamerát a zsákutcába, és ha a rendőrség nem hajlandó lépni, akkor a közterület felügyelet tisztítsa meg a területet.

Nem lenne egyedi eset a Ferencvárosban, hogy egy konkrét problémát bekamarázással próbálnak megoldani. A Bakáts tér és a Tompa utca sarkán például a mindent eltorlaszoló kisteherautókat és az árupakolást próbálják így megszüntetni.