Rezsicsökkentés a felcsúti arénában: 32 százalékkal olcsóbb a jégkrém a szombati bajnokin

sport
2015 május 15., 05:26
comments 77

Jó focit nem tudnak előre garantálni, ezért máshogy kedveskednek a Puskás Akadémia szurkolóinak a szombati Kecskeméti TE elleni rangadón. Takács Bence kommunikációs igazgató az NSO-nak elmondta, hogy

a bajnokin 32 százalékkal olcsóbb lesz a jégkrém a Pancho Arénában. Azért ennyivel, mert pont ennyi pontja van a csapatnak.

photo_camera Orbán Viktor háza és a stadion

Ha nyernek, akkor a következő fordulón 35 százalékkal lesz valami olcsóbb. Takács nem árulta el, hogy mi, viszont a kommunikáció igazgató elégedett a nézőszámokkal: 

„Büszkék vagyunk tavaszi mérlegünkre is, hiszen mérkőzéseink során 62 százalékos az aréna kihasználtsága, vagyis 2300 körüli az átlagnézőszám. Ezen a számon tovább javíthat a szombati a nap, illetve a jövő hét végi Újpest elleni mérkőzés.”

(NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.