Isten parancsára feszítette le Jézust

csoda
2015 május 17., 13:47

A Tárkányi Polgárőr Egyesület vezetője érte tetten a 22 éves helybéli férfit, aki szombaton kora reggel a vállán egy fa kereszttel sétált a falu főútján.

A polgárőr szólt a rendőröknek, akik a közeli búzatáblában megtalálták a keresztet és az arról lefeszített, Jézust ábrázoló szobrot is.

G.M. a járőröknek nem tudta megmondani, mi volt a szándéka a kereszttel, azt mondta, Isten utasítására feszítette fel a templom oldalánál lévő rácsot, és emelte le a falról a keresztet.

A kihallgatásán ezt megismételte, és elismerte a bűncselekmény elkövetését. Lopással gyanúsítják, szabadlábon védekezhet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.