Közpénzből firkálják össze a Margit-szigetet?

Budapest
2015 május 20., 17:41
comments 95
photo_camera fényképfelvétel: Olvasónk

Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy új firka jelent meg a Margit-sziget oldalán: egy telefonszám egy rejtélyes papírhajó mellett. Felhívtuk. A következőt mondja a robothang:

"Ön az MTVA szavazóvonalát hívta. Ezen a számon csak SMS-ben lehet szavazni. Hívása ingyenes volt."

Több lehetőség van, amelyek közül csak az egyik, hogy az évi 80 milliárd forint közpénzből fenntartott állami média – egészen pontosan a Petőfi TV – firkáltatta ezt oda egyfajta "vicces" gerillakampányos húzásként. De az is lehet, hogy valamelyik zenekar szeretne így szavazatszámot növelni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.