Több száz embert várnak a rendőrök által lelőtt tehén virrasztására Angliában

ÁLLAT
2015 május 20., 10:43
comments 46

Pénteken lesz a gyászszertartás, amire sokan gyertyákkal érkeznek majd Wallsend városkájában.

Még múlt vasárnap szökött meg három tehén egy közeli udvarból, és míg két tehén végül sértetlenül megkerült, Bessie nem járt ilyen szerencsésen. A rendőrség ugyanis, a közbiztonság érdekében lelőtte.

photo_camera Bessie (via Facebook)

Összesen 15 rendőrautó és egy helikopter üldözte az ijedtségtől megvadult teheneket, akik a város utcáin rohangáltak. Végül egy lakóház ablakából mesterlövész végzett a legzavartabban viselkedő állattal.

Facebookon több mint hétezer ember jelezte már részvétét, és valószínűleg sokan lesznek a virrasztáson is, amit helyi idő szerint pénteken délután hatkor tartanak majd, hol máshol, mint a Chicken Lane-en. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.