Melegmagazin címlapsztárja lett a kis Neville Longbottom

kultúra
2015 május 21., 18:45
comments 106

Matthew Lewis, a Harry Potter sorozatban Neville Longbottomot alakító színész az Attitude című melegmagazin júniusi számának címlapfiúja!

Lewis a lap belső oldalain is megmutatja magát alsónadrágban és fürdőruhában is.

Mondjuk ez nem olyan váratlan fejlemény azután, hogy nemrég egy gifsorozattal jelentkezett, amin beolajozott felsőtesttel táncol más beolajozott felsőtestű férfiakkal.

A Harry Potter sorozat szerzője, J. K. Rowling nincs elragadtatva. A címlapképre azzal reagált, hogy

"Nem olyan rossz, mint Dant [Radcliffe, vagyis maga Harry - akiraly] látni az Equusban, de majdnem. Az Isten szerelmére, legközelebb figyelmeztess időben!" - írta Lewisnak.

"Hú, ez kínos. Bocs, Jo..." - válaszolta Lewis, amire már Rowling is megenyhült:

"Akármit is akarsz csinálni, én mindig támogatni foglak, Matthew. Most pedig menj szépen felöltözni" - írta. (Via Jezebel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.