Nemsokára visszatér Kozsó

vallás
2015 május 24., 11:44
comments 82

Kocsor 'Kozsó' Zsolt tavaly agyműtéten esett át, azóta az Egyesült Államokban, a floridai Sarasotában lábadozik, de a Blikk szerint hamarosan hazajön, és úgy visszatér, hogy felrobban a világ. A nagy buli várhatóan júniusban lesz, addig is Kozsó és Keira nevű csaja képeket töltögetnek fel az Ámokfutók Facebook-oldalára. A Blikk szerint azért, hogy ezzel mutassák: a Mester egyre jobban érzi magát.

Sziasztok!Itt van még egy kedvesség a mai napból csak Nektek!Pár nap és Találkozunk!Addig is ölelünk!!!!!!!Kozso és Keira!!!!!

Posted by Ámokfutók (hivatalos oldal) on Saturday, May 23, 2015

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.