Gyurcsány: Orbán politikai értelemben meg akarja ölni a DK-t

bűnügy
2015 május 26., 15:03
comments 343

21_gyurcsany_ferenc_demokratikus_koalicio_dk_szabadsag_ter_1

A DK elnöke a brüsszeli sajtótájékoztatóján azt mondta: „ez nem fog neki sikerülni”. (Az Altus perel is.) Gyurcsány Ferenc szerint teljes abszurditás, amit a miniszterelnök, a kormánya, a frakciója és a pártja állít. Mint mondta, a DK-nak tiszta a lelkiismerete, az elmúlt években 1-2 millió forinttal, tavaly pedig 16 millió forinttal támogatta a DK működését. „Hogy én a törvényesen megkeresett és leadózott pénzemet törvényesen hogyan költöm el, ahhoz a miniszterelnöknek meg a pártjának semmi köze nincsen” – mondta Gyurcsány. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.