Óriási kannabiszültetvényt találtak Győrben

bűnügy
2015 május 26., 09:47
comments 169

Egy 55 éves és egy 38 éves győri férfi a Győr-Gyirmóton egy családi ház padlásterében alakított ki, és működtetett „professzionális színvonalú kannabiszültetvényt” – írja a police.hu.

A rendőrök a két férfit május 19-én fogták el, a házkutatás során az eszközök mellett 1427 tő élő növényi egyedet (cannabis indica) és 191 tő már szárításra levágott növényi egyedet foglaltak le. A botanikus szakértő elsődleges véleménye szerint a várható hozam utcai értéke a feketepiacon több mint 210 millió forint.

kanabisz 01

kanabisz 02

kanabisz 03

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.