Oroszország bevédte a FIFA-t

Egyéb
2015 május 27., 17:39
comments 69

Moszkva az amerikai jog illegális kiterjesztésével vádolja az Egyesült Államokat a nemzetközi futballszövetség vezetői ellen folytatott vizsgálatban. Az amerikai nyomozás alapján szerdán reggel vették őrizetbe a zürichi székhelyű szervezet több tisztségviselőjét. Az orosz külügy szerint Washingtonnak abba kellene hagynia, hogy a határain kívül is beleavatkozik a dolgokba, és inkább az általánosan elfogadott nemzetközi normákat kellene követnie. Az amerikai nyomozás részben arra irányul, hogy Oroszország vesztegetésekkel kapta-e meg a 2018-as focivébé rendezési jogait, de erről nem szól az orosz közlemény. (Yahoo - AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.