Vádat emelhetnek a december 24-én erőszakoló kistelki férfi ellen

bűnügy
2015 május 27., 08:03
comments 112

Vádemelési javaslattal adta át Cs. Károly ügyét az ügyészségnek a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság. Cs. december 24-én, hajnali fél kettő körül erőszakolt meg egy nőt a városka főterén, a templom közelében.

Áldozata egy évzáró összejövetelről tartott hazafele, amikor Cs. megállította és szexuális ajánlatot tett neki. Amikor a nő nemet mondott, megütötte és egy sötét részre vonszolta, ahol megerőszakolta. Csak azután engedte el, hogy a nő megígérte, hogy nem tesz feljelentést.

De amikor megérkezett érte a rokona, aki hazavitte, felhívták a rendőrséget. A kistelki járőrök a személyleírás alapján néhány percen belül elfogták a támadót, aki ellen a Szegedi Járási Ügyészség emelhet vádat. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.