Nem akarnak zsidózó kapust az MTK ultrái

futball
2015 május 28., 09:44
comments 89

"Csoportunk teljes megdöbbenéssel fogadta ezt a hírt, hiszen Szűcs az utóbbi 15 év legellenszenvesebb játékosa minden MTK szurkoló számára. Több alkalommal provokálta, zsidózta az MTK szurkolókat, arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb riválisunk egyik emblematikus játékosáról van szó" - írják Facebookon az MTK ultrái arra reagálva, hogy csapatuk második számú kapusnak és kapusedzőnek szerződtetiSzűcs Lajost.

Szűcs augsuztusban lesz 42 éves, 9 és fél évig védett Pápán. A klub összeomlott, miután Bíró Péter tulajdonos őrizetben került. De nem a pápai múltja miatt emlegetik az MTK ultrái. A kapus Magyarországon az Újpestben játszott, majd a Fradiban, gyűlölik is emiatt a IV. kerületben.

Az ultrák szerint "a klubvezetés az utóbbi időben több rossz döntést is meghozott, ez azonban minden hibát felülmúló baklövés lenne, bízunk benne, hogy ez csak egy bulvároldal újságírójának agyszüleménye".

"Szűcs Lajos semmilyen formában nem fér össze az MTK szellemiségével, nem méltó a kék-fehér mez viselésére! Kérjük a klubvezetést, hogy véleményünket tiszteletben tartva, ne igazolja le a pápai kapust" - írják az üzenetükben.

Szűcs Lajosról zsidózós videót nem találtunk, de ezt kár lenne kihagyni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.