Az megvan, hogy a meteorológusok szerint amúgy ma süt a nap és meleg van?

444
2015 május 31., 11:47

EL-SZÁ-MOL-TA-TÁST!

ÚJ-RA-SZÁM-LÁ-LÁST!!

VALAKI TAKARODJON!!!

Hol van, kérem, a kánikula, amit pénteken jósoltak? Sőt, mi több, amiről még ma is állítják, hogy itt van?

Nézzük például az amúgy általam kifejezetten kedvelt Időképet, ahol bár a pillanatnyi időjárást jelző kis applet vagy miacsöcs borús, esős időt mutat, az előrejelzésben még mindig

NAPSÜTÉST ÉS 25 FOKOT HAZUDNAK!

Mit vegyek fel ma? - teszik fel a költői kérdést önmaguknak, és meg is válaszolják, hogy

nyárias öltözetet.

Hát, haverem, még jó, hogy nem rátok hallgattam! Aminél már csak az jobb, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálatra sem, ami szerint

SÜT A NAP ÉS 22-27 FOK VAN!

Mikor, kérdezem én, mikor lesz itt rend? Kik a felelősök? Miért nincsenek már elszámoltatva? HOL VAN ILYENKOR A KORMÁNY??? Orbán Viktor, hahó! Kétharmados törvényt akarok, azonnal! (Címlapkép: Vinoth Chandar / Flickr CC BY 2.0)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.