A csecsen elnök forgatott magáról egy akciótrailert

külföld
2015 június 01., 11:36
comments 70

Ramzan Kadirov hosszas unszolás után elfogadta a felkérést, hogy egy akciófilm főhőse legyen. Ezt maga a csecsen elnök jelentette be emotikonokkal sűrűn tagolt üzenetében az Instagramján, ahol a film trailerét is nyilvánosságra hozta.

Ez alapján a film gyilkos autórobotokról szól, amikkel az egész emberiségből csak és kizárólag Ramzan Kadirov tud lépést tartani.

Magáról a filmről keveset tudunk meg, Kadirov csak annyit írt, hogy "a rendező híres hollywoodi filmek szerzője", és hogy a filmben "nemzetközi sztárok is szerepelnek".

Illetve még kiderül, hogy a címe

Az, aki nem érti, érteni fogja

ami akár tréfás utalás is lehet Kadirov bevett szokására, hogy politikai ellenfeleit videóüzenetekben fenyegeti gyilkossággal, ha éppen nem direkt megöleti őket. És, lássuk be, egy kicsit jobb cím, mint Sepp Blatter Sepp Blatterről szóló, Tim Roth főszereplésével forgatott filmjéé, a Közös szenvedélyé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.