Egy szegedi fideszes képviselő szerint félelmet keltenek a „különböző színű emberek”

politika
2015 június 12., 15:43

Igazi begyösödött idióta rasszista dumát sikerült előadnia Nógrádi Tibornak, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselőjének, amikor sajtótájékoztatót tartott a Tompaszigeten, ahol a Délmagyar szerint „tizenegy, a tompaszigeti Tücsök utcai kiskertben élő lakó vette körül a képviselőt”.

photo_camera via

Nógrádi amiatt emelt szót, hogy „a migránsok a bozótosban, a dzsumbujban és a kiserdőkben bujkálnak, rejtőzködnek”, naponta kb. 40-50 ember megy késő este vagy hajnalban a Tücsök utcán és környékén. Az erdőkben vagy elhagyatott területen pihennek és átöltöznek, legutóbb 21 zsáknyi szemetet, ruhát és flakonokat szedtek össze a bozótosból – panaszkodott Nógrádi Tibor.

És aztán olyan szöveget nyomott le, mintha tévé nélkül élnek 1420-ban:

szerinte a rosszul öltözött, „különböző színű emberek” félelmet keltenek az itt lakókban.

Nógrádi szerint meg kell nyugtatni a helyieket, ezért kezdeményezni fogja a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft.-nél, hogy tegyenek rendet, irtsák ki a dzsumbujokat a Tücsök utcán és a környékén, és egy egy kényszertakarítást is kezdeményezni fog – írja a delemagyar.hu.

Ez a rasszista ostobaság azért is szórakoztató, mert Nógrádi hangsúlyozta, hogy a migránsok bűncselekményt nem követtek el, és senkit sem zaklattak, és a határozott véleménye szerint nem is bűnözési szándékkal jönnek Magyarországra.

Sőt, azt is mondta, hogy tud olyan magyarokról, akik „lenyúlják őket”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.