Jó reggelt! A most ébredezők már lemaradtak arról a pár percről, amikor nem volt kánikula

időjárás
2015 június 14., 04:09
comments 72

OR-SZÁ-GOS hőségriadó van! Nógrád, Heves és Vas megyék kivételével mindenhol másodfokú, vagyis a középhőmérséklet is meg fogja haladni a 27 fokot. Hevesben, Nógrádban és Vasban sem lesz sokkal hidegebb, ott a középhőmérséklet 25 foknál melegebb.

A hőség mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú megyék kivételével az ország egészén heves záporokra, zivatarokra is számíthatunk ma, mindenhol 25-30 mm-nél több esőre számítanak, helyenként jégverésre és viharos szélre is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.