Kellemetlen percek Kárász Róberttel

vicc
2015 június 18., 11:24
comments 51

Megint előkerült egy tavaly a Youtube-ra feltöltött videó a 17 éves Kárász Róbertről, amin valamiért még csak néhány száz megtekintés van.

Kárász 1986-ban autentikus bajusszal „diákhumoristaként” magyarázza hat percig, hogy ki is ő, és hogy mit parodizál. A korszellemnek megfelelő standupműsora saját bevallása szerint egy maszekról szól, aki negatív szereplő, mert lenézi az értelmiséget, és csak a pénz a fontos neki. Bár sokszor elhangzik, hogy „csórikáim”, a humort csak az igazán hozzáértők találják meg benne.

Nem mondom, hogy a Mokka műsorvezetőjén már akkor látszott, hogy egyszer képes lesz ekkorát gurítani:

(emtv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.